Siirry sisältöön
180,00 € / vrk

Kauppias

Metsänautti Oy jonna@metsanautti.fi 050 5287480 Y-tunnus: 3119385-3 Kauppiaan ehdot

Hinta 1-2 yöpyjälle!

 

Järvi, teltta, joka riippuu puussa, iltauinti, aamu-uinti, laavulla nuotion loimu, itsetehdyt retkieväät Teille valmistettu- Tästä on elämys tehty Tuusulanjärven rannalla.

Lammaskallion tila ja Metsänautti tarjoaa elämyksen maaseudun rauhassa Tuusulanjärven rannalla, nukkuen yösi Tentsile-puuteltassa. Puiden syleilyssä riippuen, järvinäköalalla, ei käpyjä selän alalla. Taivas kattona ja ”makuuhuoneen” ovi järvelle, raikaassa ja puhtaassa ilmassa. 

Tentsile-teltta on valmiiksi pystytetty rantamaisemiin ja makuuvarusteet valmiina (makuupussi, makuupussilakana ja makuualusta) odottavat sinua. Telttana on Connect teltta, joka kahdelle ja kantavuus on 420 kg.

Elämyksen eväät (runsas iltapala ja aamupala) tulevat Lammaskallion tilalta, jotka nautit rantamaisemisssa. Retkieväissä suosimme puhtaita, suomalaisia raaka-aineita, kausituotteita hyödyntäen – aineksia omalta tilalta ja itse tehtynä.


Laavulla voit nauttia järvinäköalasta, tulen loimun äärellä.

Saapuminen Tentsile elämykseen klo 16 alkaen varattuna ajankohtana ja Tentsile elämys päättyy klo 12 seuraavana päivänä. Lammaskalliolla asiakkailla on käytössä WC, mikro ja jääkaappi mahdollisia omia eväitä varten.

Voit varata teille lisäksii saunavuoron Lammaskallion tilan rantasaunalta- ilta- tai aamusaunan (saunavuoro ei sisälly hintaan)

Hinta 1-2 henkilölle 180 eur (sis ALV)