Siirry sisältöön
220,00 € / vrk
Varaa

Kauppias

Metsänautti Oy jonna@metsanautti.fi 050 5287480 Y-tunnus: 3119385-3 Kauppiaan ehdot

Hinta kahdelle yöpyjälle!

 

Järvi, teltta, joka riippuu puussa, puulämmitteinen sauna, iltauinti, laavulla nuotion loimu, itsetehdyt  retkieväät Teille valmistettu- Tästä on elämys tehty Tuusulanjärven rannalla.

Lammaskallion tila ja Metsänautti tarjoaa elämyksen maaseudun rauhassa Tuusulanjärven rannalla, nukkuen yösi Tentsile-puuteltassa. Puiden syleilyssä riippuen, järvinäköalalla, ei käpyjä selän alalla. Taivas kattona ja ”makuuhuoneen” ovi järvelle, raikaassa ja puhtaassa ilmassa. 

Tentsile-teltta on valmiiksi pystytetty rantamaisemiin ja makuuvarusteet valmiina (makuupussi, makuupussilakana ja makuualusta) odottavat sinua.

Elämyksen eväät (iltapala ja aamupala) tulevat Lammaskallion tilalta, jotka nautit rantamaisemisssa. Retkieväissä suosimme puhtaita, suomalaisia raaka-aineita, kausituotteita hyödyntäen – aineksia omalta tilalta ja itse tehtynä. 

Oletko milloin kokenut puulämmitteisen saunan lämmitystä? Rentoudu saunan lämmityksen aikana saunan terassilla, kesäillasta nauttien. Järven rannalla sijaitseva sauna, josta voi pulahtaa Tuusulanjärveen uimaan kruunaa kesäillan.  


Laavulla voit nauttia järvinäköalasta, tulen loimun äärellä.

Hinta kahdelle 220 eur (sis ALV)